Aan de keukentafel theater

Wanneer:
22/01/2023 @ 14:00 – 16:00
2023-01-22T14:00:00+01:00
2023-01-22T16:00:00+01:00
Waar:
Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre
Kosten:
5,-
Contact:
Bibliotheek Eindhoven - Waalre

Aan de keukentafel, samen bijkletsen over vroeger

 

Kom zondag 22 januari genieten van de muzikale voorstelling Aan de keukentafel van theatergroep Mooi Weer. Deze voorstelling in de Bibliotheek Waalre is speciaal voor ouderen, vol verwijzingen naar vroeger en liedjes van toen.

 

Wees welkom in de oude Hollandse keuken, waar de keukenkast gevuld is met lekkernijen: stroopsoldaatjes, ulevellen, kaakjes van verkade, Kwatta-repen en Buisman voor de koffie. In deze keuken pruttelt de koffie op het fornuis en staat de borrel koud. Neem met ons plaats ‘Aan de Keukentafel’ en geniet van de ‘liedjes van toen’. Want aan deze tafel wordt muziek geserveerd van onder andere Willy Derby, De Ramblers, Conny Stuart, Wim Sonneveld, Max Tak, Ramses Shaffy en Jasperina de Jong. Een belangrijk onderdeel in de voorstelling is een quiz met vragen over die “goeie oude tijd”, waarbij de winnaar een fantastische prijs wint!

 

Intussen kletsen we bij over die goeie ouwe tijd. Over grappige nieuwsfeiten uit de krant van vroeger, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma’s. Kom gerust achterom, de deur is los! Pak een stoel en schuif gezellig aan, we pellen pinda’s en spelen ganzenbord.

 

Theatergroep ‘Mooi Weer’

Al meer dan 20 jaar laat theatergroep ‘Mooi Weer’ mensen genieten van hun voorstellingen voor ouderen. Muziek en scènes wisselen elkaar in hun voorstellingen in een levendig tempo af. De verhaallijn is eenvoudig en meeslepend, met een interactieve quiz. Het liedrepertoire is veelzijdig met ‘meezingers’, luisterliedjes, rock ’n roll en prachtige ‘bijna vergeten’ liedjes. Allemaal ‘ouderwets’ begeleid op piano en gebracht in een sfeervol decor. De enthousiaste muziek- en theaterprofessionals hebben allemaal een warm hart voor ouderen. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het geluid en de verstaanbaarheid.

 

Praktische informatie

Aan de keukentafel is op zondag 22 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Tickets kosten €5,-. Je kunt online tickets kopen via bibliotheekeindhoven.nl/programma. Heb je hulp nodig bij het online reserveren? Goed voor mekaar Waalre ondersteunt graag. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij van 9.30 uur tot 12.00 uur aanwezig in Het Huis van Waalre (muv 26 december – 2 januari). Je kunt hier ook direct aan de kassa een ticket kopen. Of bel naar 06 25 76 24 22 of mail naar info@goedvoormekaarwaalre.nl.