Accommodaties

In Aalst-Waalre en omstreken zijn er verschillende leuke dingen te doen. Er zijn ook goede locaties voor uw evenement. Hieronder treft u verschillende locaties aan. Staat uw locatie er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Zalen

  • Zaal De Wolderse Wever
    • Het gezellige café op de markt in harte Waalre. De Wolderse Wever heeft naast het café ook nog een ruime zaal (incl. bar) ter beschikking.
  • Gemeenschapshuis Het Klooster
    • Het Klooster is het gemeenschapshuis van en voor inwoners van Waalre. De plek waar mensen al generaties lang komen en waar jong en oud elkaar ontmoet en met elkaar samenwerkt. Je bent van harte welkom als gast, vrijwilliger of wanneer je stappen wilt zetten naar een betaalde baan. Voor veel verenigingen en de Volksuniversiteit Waalre is Het Klooster de thuisbasis. Het is een prima locatie voor cursussen, evenementen, voorstellingen en zakelijke bijeenkomsten.
  • Activiteiten- en Ontmoetingscentrum De Pracht
    • Stichting De Pracht Ekenrooi (SDPE) beheert en exploiteert activiteiten- en ontmoetingscentrum De Pracht. De Pracht is bij uitstek de centrale ontmoetingsplek voor iedereen, van alle leeftijden, in Aalst-Waalre. Er worden cursussen, workshops, activiteiten en buurtevenementen georganiseerd. Daarnaast kunnen verenigingen, stichtingen en andere groeperingen die actief zijn op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied er terecht voor het huren van een zaal of ruimte. De Pracht is ook een plek waar de Wmo-ambities van de gemeente gefaciliteerd kunnen worden, samen met de gemeente en gerelateerde organisaties. De Pracht fungeert hierbij als wijkcentrum voor (informele) zorg en welzijn.