Bibliotheek Boekenweek

Wanneer:
11/03/2023 hele dag
2023-03-11T00:00:00+01:00
2023-03-12T00:00:00+01:00
Waar:
Het Huis van Waalre
Kon. Julianalaan
5582 Waalre
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Bibliotheek Eindhoven/Waalre

De Boekenweek staat weer voor de deur. Dit jaarlijkse boekenfestijn staat van 11 tot en met 19 maart in het teken van ‘Ik ben alles’. Ontdek in de bibliotheek wie jij bent, tijdens een van de activiteiten of met een stapel boeken onder de arm.

Inspiratie

Natuurlijk vind je áltijd volop inspiratie in de bibliotheek. Laat je tijdens de Boekenweek verrassen met boekentips uit de Boekenweek Top 25 en titels die je volgens de bibliotheekmedewerkers echt gelezen moet hebben.

Boeken op Recept

Heb je last van keuzestress? Akke Visser en Marije Wilmink van de Culturele Apotheek weten raad. Tijdens een vrijblijvend consult in de Bibliotheek Eindhoven op zondag 19 maart  geven zij ‘boeken op recept’. Kom naar het inloopspreekuur voor een kort doch indringend consult en stort je hart uit. Dan ontvang je ter plekke je hoogstpersoonlijke boekenrecept op maat.

Onderzoek jouw ‘ik’ al schrijvend

welke rollen vervul jij in het leven? Misschien ben je ouder, kind, partner of collega? Misschien heb je meerdere rollen? Leer jezelf al schrijvend kennen. Misschien ben jij wel alles! Op woensdag 15 maart staat het boekenweekthema centraal tijdens het Schrijfcafé in de Bibliotheek Best met docent Maria van Deutekom. Vrijdag 17 maart begeleidt Cecilia van der Geest je tijdens een schrijvende ontdekkingsreis in de Bibliotheek Eindhoven.

Clubnight Angels in New York

Vier zaterdag 18 maart de Boekenweek tijdens een bijzondere Clubnight op de rooftopbar van Microlab. Deze Clubnight staat in het teken van het boek Angels in New York van Janine Cruijsberg en Brechtje Vanhommerig. Ga je mee op reis? Verwacht het onverwachte en belééf het boek Angels in New York op een bijzondere wijze.

 

Meld je aan

Kijk op bibliotheekeindhoven.nl/boekenweek voor nog meer inspiratie en om je aan te melden voor de activiteiten.