Bieb Warme Winter Weken

Wanneer:
01/12/2023 – 07/01/2024 hele dag
2023-12-01T00:00:00+01:00
2024-01-08T00:00:00+01:00
Waar:
Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre
Kon. Julianalaan 19
5582 JV Waalre
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Bibliotheek Eindhoven/Waalre

Bieb Warme Winter Weken
Geniet van een winterse wereld vol verhalen, creativiteit en gezelligheid

Van vrijdag 1 december tot en met zondag 7 januari zijn het de Bieb Warme Winter Weken! De bibliotheek Eindhoven, Best en Waalre worden in deze periode omgetoverd tot een warme, winterse wereld, waar voor jong en oud van alles te beleven is. Laat je verrassen door allerlei winterse activiteiten.

Warme ontmoetingsplek
De bibliotheek is bij uitstek een ontmoetingsplek en nodigt je uit om deel te nemen aan allerlei winterse en leuke activiteiten. Kom bijvoorbeeld een nieuw spel uitproberen tijdens een gezellige spelletjesavond in de Bibliotheek Eindhoven. Of leer zelf een winters werkje te haken in de Bibliotheek Waalre. Vergeet niet tijdens je bezoek een kijkje te nemen bij de inspiratietafels voor mooie boeken, verhalen en tips.

Iedereen kan zich tijdens Bieb Warme Winter Weken uitleven
Kinderen, jongeren én volwassen kunnen naar hartenlust kunnen knutselen, bouwen, maken, kijken én lezen. Kinderen maken een heuse toverlantaarn, jongeren gaan aan de slag met hun eigen ‘zine’, een mini-magazine, en volwassenen leren handletteren om de kerstkaarten net dat beetje extra te geven! Leuk voor het hele gezin: in Waalre geniet je van de theatervoorstelling ‘De Kleine IJsbeer’. Maar er is meer: Fantamagie, MakersClub, knutselworkshops, boekbinden. Kijk voor het hele programma op bibliotheekeindhoven.nl/winter.

Opwarmen met iets lekkers
De Bieb Warme Winter Weken is het ideale moment om de sfeer van de bibliotheek te ervaren. Kom gezellig langs in het Bibliotheekcafé in de Bibliotheek Eindhoven voor een speciale Pumpkin Spice Latte en een van onze overheerlijke gebakjes. Ondertussen een krantje of een tijdschrift lezen? Deze liggen voor je klaar.