Geef richting aan je loopbaan

Wanneer:
21/12/2022 @ 14:30 – 15:00
2022-12-21T14:30:00+01:00
2022-12-21T15:00:00+01:00
Waar:
Het huis van Waalre
Kosten:
Gratis

Geef richting aan je loopbaan

Waar wil jij staan over vijf jaar? En hoe ga je dat bereiken? Kom woensdag 21 december samen met loopbaanadviseur Annemarie van Berkel een vrijblijvend gesprek voeren over jouw loopbaan en toekomst.

Heb jij plezier in je werk? En voldoet jouw huidige baan nog aan al je wensen? Met de jaren verandert je kijk op werk, carrière en het leven in het algemeen. Daarom is het goed af en toe even stil te staan bij het pad dat je bewandelt en het doel dat je voor ogen hebt. Past het nog steeds bij je?

Samen met Annemarie van Berkel, loopbaanadviseur uit Waalre, ga je in gesprek over jouw loopbaan. Heb het over jouw talenten en hoe je hiermee meer energie en plezier uit je werk kunt halen, verdiep je in je persoonlijke ontwikkelingen of zoek je weg naar een nieuwe baan.

Annemarie van Berkel
Loopbaanadviseur Annemarie van Berkel is aangesloten bij Noloc, de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland.
“Mijn doel is om jouw zelfkennis te vergroten. Jouw loopbaanvraag is het uitgangspunt van het gesprek. Je mag rekenen op mijn creativiteit, flexibiliteit en betrokkenheid. We gaan altijd uit van wat jij nodig hebt om je vraag te beantwoorden en je verder te kunnen ontwikkelen.”

Praktische informatie
Datum: woensdag 21 december
Tijd: Reserveer een gesprek van 30 minuten. Er is nog een tijdslot vrij om 14.00 uur en om 14.30 uur
Locatie: Het Huis van Waalre, de Bibliotheek Waalre
Entree: Gratis
Voor meer informatie en om je aan te melden: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma