Gratis informatieavond virtuele maagband

Wanneer:
14/12/2017 @ 20:00 – 21:30
2017-12-14T20:00:00+01:00
2017-12-14T21:30:00+01:00
Waar:
Hypnotherapie
Kon. Wilhelminalaan 69
5583 AL Waalre
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Annet Schottert 
0628190197

Heb je overgewicht?

  • Zou je graag extra kilo’s kwijt willen?
  • Wil jij je eetpatronen zoals te grote porties, de hele dag door eten, veel snoepen, of ongezond eten veranderen?
  • Blijf je hangen in het beruchte jojo-effect?
  • Lukt het je niet om met sporten en bewegen genoeg af te vallen?

Hypnotherapie kan je hierbij helpen, een gezonde geest is net zo belangrijk als een gezond voedingspatroon en beweging.
Van kinds af aan leren we al pijn weg te eten. Wanneer een kind valt dan troosten we door het bijvoorbeeld een snoepje te geven, we leiden het af van de pijn.
Op latere leeftijd worden we geconfronteerd met emotionele pijn, schaamte, schuld, frustratie, verdriet, boosheid en schuldgevoelens. Daar weten we vaak niet mee om te gaan. Door de aandacht te verleggen naar iets wat we fijn of lekker vinden hoeven we niet na te denken of te voelen. Vaak gaat dit ongemerkt en ontwikkelt (emotie) eten tot een gewoonte of zelfs tot een verslaving.
Bij overgewicht komt vaak schaamte, onzekerheid en een laag zelfbeeld kijken. Dit veroorzaakt weer negatieve gevoelens waardoor je juist nog meer gaat snoepen of verkeerd eten. Dankzij de kracht van hypnose is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die minstens zo effectief is als een chirurgische maagband. In hypnose communiceer je met je onderbewuste en maak je daar een blijvende verandering door nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden. Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies.

Geef een reactie