Hoogsensitiviteit en Vermoeidheid

Wanneer:
24/01/2020 @ 09:30 – 11:00
2020-01-24T09:30:00+01:00
2020-01-24T11:00:00+01:00
Waar:
Bibliotheek Waalre
Kon. Julianalaan
5582 Waalre
Nederland
Kosten:
9,50
Contact:
Bibliotheek Eindhoven Waalre

Hoogsensitiviteit en Vermoeidheid

 

Ruim 8 jaar heeft chronische vermoeidheid het leven van Marjon van Westing beïnvloed. Vanuit haar eigen ervaring én vanuit haar kennis als psychosociaal therapeut vertelt ze vrijdag 24 januari in de Bibliotheek Waalre over het herstelproces en de invloed van hoogsensitiviteit op vermoeidheid.

Hoe kom je weer tot een actieve invulling van je dag? Hoe kom je tot een situatie waarin je weer kunt genieten van het dagelijkse leven? Bij Marjon van Westing had hoogsensitiviteit invloed op haar chronische vermoeidheid en het herstelproces.

Door therapie vond er op verschillende gebieden herstel plaats. In eerste instantie op lichamelijk en metaal vlak. Hierdoor was het weer mogelijk om het dagelijks leven invulling te geven. Jaren later vond er herstel plaats op emotioneel en spiritueel gebied waardoor het leven weer kleur kreeg.

Marjon van Westing is psychosociaal therapeut en begeleidt in haar praktijk Lichtverbinding volwassenen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, hoogsensitiviteit, zingeving en bewustwording.

Hoogsensitiviteit en Vermoeidheid
Wat komt er tijdens de lezing van Marjon van Westing aan bod?

  • haar persoonlijke verhaal. Hoe heeft haar hoogsensitiviteit een rol gespeeld op de vermoeidheid
  • verschillende niveaus van herstel: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel
  • belasting en belastbaarheid
  • innerlijk weten en eigen overtuigingen
  • oefeningen en visualisaties gericht op bewustwording van je eigen proces

Na de lezing kun je gratis mee wandelen met Marjon van Westing en Margot Lasance (organisator van de bibliotheek) in de natuur nabij Het Huis van Waalre. De wandeling start om 11:00 uur tot uiterlijk 12:30 uur. Een mooi momenten om van gedachten te wisselen.

Praktische informatie
De lezing Hoogsensitiviteit en Vermoeidheid is op vrijdag 24 januari van 9.30 – 11.00 uur. Aansluitend is er een wandeling tot uiterlijk 12.30 uur. Locatie: de Bibliotheek Waalre in Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Tickets kosten €7,50 voor bibliotheekleden en €9,50 voor niet-leden. Reserveren: bibliotheekeindhoven.nl/programma.