Love Circle

Wanneer:
17/11/2019 @ 09:30 – 17:00
2019-11-17T09:30:00+01:00
2019-11-17T17:00:00+01:00
Waar:
Energiecentrum De Volmolen
Molenstraat 60
5581 VK Waalre
Nederland
Kosten:
zie site
Contact:

Inspirerende ontmoetingen in de liefde

Internet maakt het mogelijkheid om met iedereen in de wereld contact te leggen, maar is dit ook de manier, waarop jij graag met anderen in contact wil komen? Door de toenemende behoefte aan oprechte liefde en serieuze contacten. Is het klikken, liken en swipen vanaf een luie stoel, steeds minder populair aan het worden. We willen weer iemand echt gaan ontmoeten, in de ogen kijken en het juiste gevoel met elkaar voelen, dat is waar we het liefste naar verlangen..

Maar waar dan en hoe dan? Super dat jij de website van de “Lovecircle” hebt gevonden! Het zal zeker geen toeval zijn en wellicht ben jij op dit moment ook die single die op zoek is naar een nieuwe verfrissende nieuwe omgeving speciaal opgericht voor “Singles” die verlangen naar nieuwe bewuste ontmoetingen in liefde!

De “Lovecircle” heeft als missie en doel om een energierijke en inspiratievolle omgeving te creëren voor iedereen die zich open wil stellen voor gelijkgestemde singles. Een unieke plek om een nieuwe liefdespartner, vriend, vriendin of maatje te ontmoeten vanuit diepgang en verbinding.

Vanaf het eerste moment zul jij je veilig, welkom en thuis voelen in de “Lovecircle”.
En na elke “Lovecircle” dag, zul je bruisend van energie en levensvreugde de dag weer met elkaar afsluiten, heb je veel nieuwe inzichten ontvangen, ga je met veel nieuwe inspiratie naar huis en heb je een hele gezellige dag ervaren met alle mooie ontmoetingen en kan de liefde weer door je lijf gaan stromen.

De “Lovecircle” is de essentie naar wat liefde puur en oprecht maakt.