Positief opvoeden

Wanneer:
26/10/2022 @ 19:30 – 21:15
2022-10-26T19:30:00+02:00
2022-10-26T21:15:00+02:00
Waar:
Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre
Kosten:
3,00
Contact:
Bibliotheek Eindhoven - Waalre

Krijg handvatten om het opvoeden van je kind (weer) leuk te maken

Woensdag 26 oktober staat Waalre in gesprek in het teken van ‘positief opvoeden’. Tijdens deze voorlichtingsavond in de Bibliotheek Waalre krijg je handvatten om het opvoeden van je kind (weer) leuk te maken.

 

Elke ouder wil het beste voor zijn kind. Maar hoe je dit bereikt, leer je niet op school. Iedere dag ziet het team Jeugdgezondheidszorg van GGD Brabant-Zuidoost dat veel ouders dezelfde uitdagingen ervaren en dat er een aantal veel voorkomende oorzaken aan ten grondslag liggen.

Positief opvoeden doe je zo

‘Positief opvoeden’ is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde opvoedingsmethode die je als ouder bewust maakt van deze veel voorkomende valkuilen en je handvatten geeft om het opvoeden van je kinderen weer leuk te maken.

 

Deze voorlichtingsavond is een samenwerking met team Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD Brabant-Zuidoost. Tijdens deze avond leer je de vijf basisprincipes van ‘positief opvoeden’. Door alledaagse problemen te bespreken en praktische suggesties te bieden, zetten ze jullie als ouders in jullie kracht.

Waalre in gesprek

‘Waalre in gesprek’ is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre en de Bibliotheek Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak. De editie van november gaat over ‘Langer vitaal thuis wonen’.

Praktische informatie
Waalre in gesprek: positief opvoeden is op woensdag 26 oktober om 19.30 – 21.15 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is €2,50 voor bibliotheekleden en €3,- voor niet-leden. Meld je aan via bibliotheekeindhoven.nl/programma.