Tips bewuster met geld

Wanneer:
25/05/2022 @ 19:30 – 21:15
2022-05-25T19:30:00+02:00
2022-05-25T21:15:00+02:00
Waar:
Het Huis van Waalre
Kon. Julianalaan 19
5582 JV Waalre
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Bibliotheek Eindhoven Waalre

Gratis lezing: tips om bewuster met geld om te gaan

Budgetcoach Minke van Kuijen wordt ook wel de bekendste koopjesjager van Nederland genoemd. Onder de naam Gierige Gerda blogt ze over een zo leuk mogelijk leven met een zo klein mogelijk budget. Woensdagavond 25 mei deelt ze haar kennis in de Bibliotheek Waalre.

Handige én leuke budget- en bespaartips

Iedereen wil best geld besparen en sommigen van ons zullen het vroeg of laat wel moeten. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met budgetcoach en bespaarexpert Gierige Gerda.

Zij geeft je leuke, handige en praktische budget- en bespaartips. Waar let je op en hoe kun je het zelf gaan toepassen? Je leert hoe je geld kunt besparen en hoe je meer inkomsten kunt genereren. Deze bijeenkomst is er voor iedereen die bewuster met geld wil omgaan. De entree is gratis (voilá, je eerste besparing).

Waalre in gesprek
De lezing van Gierige Gerda is onderdeel van de reeks ‘Waalre in gesprek’. Waalre in gesprek is een samenwerking tussen Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) gemeente Waalre, de Bibliotheek Waalre en Sociaal Domein Waalre. De avonden sluiten aan op actuele onderwerpen die in de gemeente Waalre spelen op sociaal-maatschappelijk vlak.

Deze avond is een budget-consulent van CMD Waalre aanwezig voor vragen. Spreek de consulent gerust aan als je vrijblijvend advies wil over jouw (financiële) situatie en wat de sociale kaart in Waalre voor je kan betekenen. Ook als je financieel in de problemen zit en professionele ondersteuning overweegt, kun je informeren wat je het beste kunt doen.

Praktische informatie
Waalre in gesprek: Budget lifestyle & bespaartips is op woensdag 25 mei van 19.30 – 21.15 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19.

Entree is gratis. Meld je aan via bibliotheekeindhoven.nl/programma