Muziek Fantastique

Wanneer:
08/10/2022 @ 10:15 – 11:30
2022-10-08T10:15:00+02:00
2022-10-08T11:30:00+02:00
Waar:
Het huis van Waalre
Kon. Julianalaan
5582 Waalre
Nederland
Kosten:
5,00
Contact:
Bibliotheek Eindhoven Waalre

Muzikaal voorlezen met Muziek Fantastique

Tijdens de Kinderboekenweek geeft Muziek Fantastique een vrolijke Gi-Ga-Groene workshop in de Bibliotheek Waalre voor (groot)ouder en kind. Elja Smeets leest muzikaal het boekje Muis wandelt in de natuur voor, en samen met jullie zingt ze, maakt muziek en danst.

 

Tijdens deze workshop is er aandacht voor muziek in de breedste zin: beleving, zingen van zowel bekende als minder bekende kinderliedjes, bewegen en muziek maken. Elja Smeets werkt met verschillende materialen; van huis-tuin-en-keuken-materiaal tot kindermuziekinstrumenten. Ervaar hoe het plezier van voorlezen én muziek samen kunnen gaan. Hoe liedjes en muziek het verhaal kunnen bekrachtigen. Tijdens de workshop doe je als (groot)ouder of verzorger zelf actief mee samen met je kind.

Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique.

Met een achtergrond als logopedist, audioloog én (amateur)muzikant brengt Elja Smeets-Schaaf betekenisvolle klanken in het leven van mensen. In haar bedrijf Muziek Fantastique laat Elja kinderen spelen met muziek. Muziek verbindt kinderen met de wereld om hen heen. Vanuit plezier ontstaat een optimale groei-, speel- en leeromgeving voor een kind.

Kinderboekenweek en het Bieb Familie Festival

Van 5 tot en met 16 oktober is het Kinderboekenweek met dit jaar het thema Gi-ga-groen. In ditzelfde thema is van de Kinderboekenweek tot en met de herfstvakantie in de Bibliotheek Eindhoven en Waalre het Bieb Familie Festival. Er zijn dan heel veel beregezellige activiteiten in de bibliotheek! En mis vooral de Grote Feestdag op zondag 16 oktober niet. Kijk voor alle activiteiten op bibliotheekeindhoven.nl/festival.

 

Praktische informatie

De workshop ‘Muziek op schoot’ is op zaterdag 8 oktober en is geschikt voor kinderen van 1 – 4 jaar. Er is een workshop van 10.15 – 10.45 uur en eentje van 10.55 – 11.25 uur. Deelname kost €5,- voor een kind en is gratis voor de (groot)ouder / begeleider. Meld je aan via bibliotheekeindhoven.nl/programma.