Wandelcoaching Experience

Wanneer:
17/09/2022 @ 10:00 – 12:00
2022-09-17T10:00:00+02:00
2022-09-17T12:00:00+02:00
Waar:
Het huis van Waalre
Kon. Julianalaan
5582 Waalre
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Bibliotheek Eindhoven Waalre

Doe mee aan de Wandelcoaching Experience

 

Om zelf te ervaren of wandelcoaching aansluit bij jouw behoefte, organiseert Noloc tijdens de Week van de Loopbaan de Wandelcoaching Experience. Zaterdag 17 september wandelt loopbaanadviseur Annemarie van Berkel vanaf Het Huis van Waalre. Woensdag 21 september kun je hier bij haar terecht voor een persoonlijk loopbaangesprek.

 

Wandelen als natuurlijke aanvulling op het coachgesprek

Wandelcoaching is flink in opkomst. Door te wandelen komt het lichaam letterlijk in beweging. Onderzoek wijst uit dat wandelcoaching werkstress en burn-out klachten vermindert en werkplezier en zelfvertrouwen vergroot. Bespreek al wandelend met Annemarie van Berkel jouw loopbaanwensen.

 

Geef richting aan je loopbaan

Wil je een beter inzicht in jouw talent, en meer energie en plezier uit je werk halen? Wil je je meer verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan of op zoek naar werk? Wees welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek met Annemarie van Berkel, lokale loopbaanadviseur uit Waalre.

 

Annemarie van Berkel

Loopbaanadviseur Annemarie van Berkel is aangesloten bij Noloc, de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland.

Annemarie: “Jij bent degene die richting geeft aan jouw loopbaan. Mijn doel is om jouw zelfkennis te vergroten. Jouw loopbaanvraag is het uitgangspunt van het gesprek. Je mag rekenen op mijn creativiteit, flexibiliteit en betrokkenheid. We gaan altijd uit van wat jij nodig hebt om je vraag te beantwoorden en je verder te kunnen ontwikkelen.”

 

Praktische informatie
De Wandelcoaching Experience is op zaterdag 17 september van 10.00 – 12.00 uur bij Het Huis van Waalre. Meld je aan via www.noloc.nl.

De individuele loopbaangesprekken  zijn op woensdag 21 september bij de Bibliotheek Waalre, in Het Huis van Waalre. Reserveer gratis een halfuur met Annemarie van Berkel, tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Aanmelden via bibliotheekeindhoven.nl/programma.