Welzijnsbeurs Waalre

Wanneer:
24/03/2019 @ 10:30 – 16:00
2019-03-24T10:30:00+01:00
2019-03-24T16:00:00+01:00
Waar:
De Pracht in Aalst-Waalre
De Pracht
5583 CC Waalre
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Jolanda van den Heuvel, Jessica Mortier
0652350415

Kom…
en laat je verrassen door alle mogelijkheden op het gebied van zorg en welzijn.
Op onze Welzijnsberus vind je bevlogen mensen uit Waalre e omgeving, die een goede gezondheid en balans belangrijk vinden en jou hier graag meer over willen vertellen.

massagetechnieken – beweging en ontspanning – voeding en huid – holistische lichaamstherapieën – coaching – natuurgeneeskunde

Gezondheid.
Een onderwerp waar veel mensen mee bezig zijn. Er wordt veel over geschreven. Er wordt veel over gesproken.

Maar wat Gezondheid nu echt voor u zelf betekent, dat is heel persoonlijk.
Een ding is zeker, ieder mens wenst het voor zichzelf zo prettig en gezond mogelijk te hebben.

Het doel van deze Gezondheidsbeurs is, om mensen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden waarop u aan die gezondheid kunt werken. Naast de beschikbare reguliere zorg, zijn er nog tal van aanvullende mogelijkheden. Mogelijkheden die u kunt inzetten bij een specifieke hulpvraag, maar ook mogelijkheden om preventief aan een goede gezondheid te werken. De deelnemers die u op de beurs kunt treffen, zijn bevlogen mensen die een goede gezondheid en een aangenaam leven hoog in het vaandel hebben staan. Op kleinschalige en persoonlijke manier zetten zij daar hun disciplines voor in. Zo kunt u een levendig beeld krijgen van de aanvullende zorgmogelijkheden die gemeente Waalre en omstreken heeft.

De beurs heeft vorig jaar, in 2018 een hartelijke en geslaagde start gehad. Zowel de deelnemers als de bezoekers waren enthousiast. Genoeg draagkracht om er dit jaar weer een fijne editie van te maken, zodat u ook dit jaar weer volop de gelegenheid heeft om de mogelijkheden van aanvullende zorg te ontdekken en uit te proberen.

We streven naar een interactieve beurs, waarin er gemakkelijk contact kan zijn tussen de deelnemers en de bezoekers. Er valt van alles uit te proberen, te vragen en te doen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Een heel hartelijk welkom!!

Gemeenschapcentrum ‘De Pracht’
De Pracht 2
5583 CW Waalre