Wij van de Toekomst

Wanneer:
09/06/2018 @ 13:00 – 17:00
2018-06-09T13:00:00+02:00
2018-06-09T17:00:00+02:00
Waar:
Het Huis van Waalre
Kon. Julianalaan 19
5582 JV Waalre
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Wij Waalre openingsweekend

WIJ van de Toekomst

Programma voor de jeugd en jongeren:

  • Poppenkast Pluim (2 voorstellingen)
  • Talentenjacht (2 voorstellingen)
  • Dansexpressie workshop (2 workshops)
  • Free running stormbaan / Klimtoren
  • Jeugdorkesten Harmonieën

WAALRE’S TALENT!

Doe jij mee aan de Talentenjacht op 9 juni? Wij Waalre van de Toekomst wacht op jou! Jij kunt shinen tijdens het openingsfeest van het Huis van Waalre op 8 en 9 juni. Hoe? Lees snel verder.

In Waalre loopt veel jong talent rond: goede zangers, muzikanten, dansers, acrobaten, acteurs en ga zo maar door. Heb jij ook talent en wil je dat aan iedereen tonen? Meld je dan aan voor de Talentenjacht van Wij Waalre van de Toekomst op zaterdagmiddag 9 juni. Omdat Het Huis van Waalre dat weekend wordt geopend, wordt deze speciale Talentenjacht georganiseerd. Misschien ben je wel geïnspireerd door ‘The Voice Kids’, ‘Holland’s Got Talent’ of ‘So You Think You Can Dance’? Of je nu kunt jongleren, kunt dichten, een stand-up comedian bent, een DJ-in-wording of een cartoonist: wij bieden het podium waarop jij de show kunt stelen. Hoe leuk is dat!

SOLO OF GROEP?

Je kunt solo meedoen of samen in een groep. Iedereen uit Waalre in de leeftijd tot 14 jaar kan zich aanmelden. Voor de winnaars hebben wij een spetterende verrassing in petto die je ongetwijfeld verder gaat helpen in je artistieke carrière. Wij mogen er nog niets over bekend maken, maar je zult zeker weer gaan shinen!

AANMELDEN

Meld je aan vóór 1 juni bij info@improacting.nl Je krijgt dan een formulier waarop je alles over je optreden kunt invullen. Hoewel we plek hebben voor veel talenten, geldt wel ‘vol = vol’. Dus wacht niet te lang met aanmelden! En je zult het zien op 9 juni: WAALRE heeft TALENT!

Geef een reactie