Wij Waalre DorpsQuiz

Wanneer:
14/06/2019 @ 19:00 – 23:59
2019-06-14T19:00:00+02:00
2019-06-14T23:59:00+02:00
Waar:
Het Huis van Waalre
Kon. Julianalaan 19
5582 JV Waalre
Nederland
Kosten:
35
Contact:
Wij Waalre DorpsQuiz

Wij Waalre DorpsQuiz

Tijdens een Wij Waalre DorpsQuiz gaan teams in Aalst-Waalre de strijd met elkaar aan. Teams kunnen gaan strijden om een mooi bedrag voor een vereniging of een goed doel binnen Aalst-Waalre binnen te harken!  Morgen volgt dan nog een prijsuitreiking en een super gave feestavond!   Schrijf je individueel in of gelijk met een team.

Team
De Wij Waalre DorpsQuiz is een avondvullende quiz, waar je met een team aan deelneemt. Verzamel dus je vrienden, collega’s, clubgenoten, buren, en/of klasgenoten, jonge mensen (kinderen), ouderen. Verzin een passende coole teamnaam. Een gemiddeld team bestaat uit zo’n 13-15 personen. Je team neemt deel onder aanvoering van een teamcaptain die woonachtig is in Aalst-Waalre en 18 jaar of ouder is. Wij nodigen iedereen, zowel de inwoners van de kerkdorpen Aalst als Waalre, als ook enthousiaste mensen van buiten onze gemeente, uit om mee te doen…. Hoe meer zielen, hoe groter de kans dat je de antwoorden kent en de opdrachten met succes voltooit.

Met je team kun je 1 van de prijzen in de prijzenpot winnen. 1e prijs €1000,-  /  2de prijs  €750,-  /  3de prijs €500,-. De geldprijzen worden geschonken aan een door het team vooraf te bepalen goed doel binnen de gemeente.

Inschrijfgeld
Kosten voor deelname bedragen € 35,- per team.

Quiz
De quiz bestaat uit een bonte mix aan vragen en opdrachten. Denk hierbij aan vragen over het verleden en heden, algemene vragen, vragen over sport, cultuur en over echte Wolderse mensen en echte Wolderse zaken. De opdrachten hebben stuk voor stuk een ludiek karakter. Jullie inlevingsvermogen en creativiteit zullen zwaar op de proef worden gesteld!

Op de quizavond ontvangt de teamcaptain de vragen en opdrachten aan het begin van de avond op een centrale plek in Aalst-Waalre. Daarna gaat deze snel terug naar een zelf gekozen ‘honk’ waar het team verzameld zit, want uiterlijk 23:59 uur  moet het vragenboek zo volledig mogelijk weer worden ingeleverd. Natuurlijk mag je bij het beantwoorden van de vragen en uitvoeren van de opdrachten gebruik maken van alle middelen, zoals internet, telefoon, tablets, boeken, etc. en mag je een beroep doen op vrienden en kennissen.