Winter Wonder Show

Wanneer:
28/12/2022 @ 14:00 – 15:30
2022-12-28T14:00:00+01:00
2022-12-28T15:30:00+01:00
Waar:
Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre
Kosten:
5

Kom jij ook naar de Winter Wonder Show van Mad Science?

De Mad Science professor geeft woensdag 28 december een spectaculaire, winterse show in de Bibliotheek Waalre. En jij kan er bij zijn! In deze show vol winterse taferelen staat de kou centraal.

 

Tijdens de Winter Wonder Show van Mad Science zie je verbluffende experimenten met lucht, vuur en ijs! Met onder andere papier dat 120 keer sneller brandt dan gewoon papier en met droogijs van -79 graden Celsius maak je op spectaculaire wijze kennis met de wondere wereld van wetenschap en techniek.

De professor demonstreert ook een bijzonder kleurrijk binnenvuurwerk. En zo nemen we aan het einde van dit jaar een op een spetterende manier afscheid van de afgelopen twaalf maanden en heten we samen het nieuwe jaar welkom. Kom ook naar de Winter Wonder Show in de Bibliotheek Waalre, en neem je vrienden en familie mee!

Bieb Warme Winter Weken
De Winter Wonder Show is onderdeel van de Bieb Warme Winter Weken. Van woensdag 14 december tot en met zondag 8 januari zijn de bibliotheek Eindhoven, Best en Waalre omgetoverd tot een warme, winterse wereld. In deze wereld valt er veel te beleven voor jong en oud. Laat je verrassen door allerlei winterse activiteiten. Kijk op bibliotheekeindhoven.nl/winter.

 

Praktische informatie

De Winter Wonder Show is op woensdag 28 december om 14.00 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre,Koningin Julianalaan 19.  De show is voor ouders/verzorgers en kinderen in de basisschoolleeftijd. Koop voor jezelf en voor je kind(eren) een ticket a €5,-. Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis mee, maar reserveer wel een ticket. Reserveren: bibliotheekeindhoven.nl/programma.